عملیات اجرایی خطوط پوش فیت عموما به واسطه اینکه این نوع لوله ها به صورت شاخه های نیم متری ،یک متری، دو متری و سه متری موجود می باشند به ازای هر اتصال واشرهایی هستند که نسبت به پلی اتیلن هزینه بیشتری را شامل می شوند.
در ساختمان سازی از لوله های پوش فیت به دلیل آب بندی بهتر استفاده می شود ولی استفاده لوله های پلی اتیلن در این شرایط که احتمال ایجاد فشار کششی و از هم گسیختگی لوله های پلی اتیلن وجود دارد، کمتر است.
نوع واشر آب بند لوله های پوش فیت به صورت اورینگی می باشد که هزینه نصب و اجرای آن آسان تر و سریع تر نسبت به لوله های پلی اتیلن می باشد اما نکته قابل توجه در هنگام استفاده از این لوله این است که احتمال خرابی واشرهای آب بند به واسطه خوردگی وجود دارد که به دلیل نوع اتصالات در لوله های پلی اتیلن، این خوردگی را نخواهیم داشت.
لوله های پوش فیت از نظر مقاومت در برابر ارتعاشات ایجاد ضربه مقاوم نبوده و این در حالی است که اتصال پلی اتیلن مقاومت بالایی در این مورد از خود نشان می دهد.
در لوله های پوش فیت معمولی تولید صدای بیشتری را خواهیم داشت.
فرق لوله پلیکا و پوش فیت
از تفاوت های متمایز کننده این لوله می توان در ابتدا به جنس و بعد از آن نوع اتصال اشاره کرد. مواد سازنده پی وی سی یا لوله پلیکا نسبت به خوردگی مقاومت بیشتری نسبت به پوش فیت از خود نشان می دهد. لوله های پوش فیت دارای مقاومت بیشتر در برابر نور خورشید و اشعه UV ماورای بنفش نشان می دهد.
اتصال پلیکا از نوع چسبی بوده که برخلاف لوله های پوش فیت که اورینگی هستند آب بندی بالایی ارائه نمی دهند.
لوله های پوش فیت در برابر آتش سوزی بسیار مقاوم بوده ولی لوله های پلیکا بسیار آسیب پذیر هستند.
به واسطه سطح سیقلی داخلی پوش فیت میزان رسوب پذیری در آن بسیار کمتر از پلیکا می باشد.
اتصالات پوش فیت
با توجه به نوع اتصال سوکتی و واشردار این نوع لوله ها، از اتصالات مخصوص به آنها که شامل انواع زانو پوش فیت، سه راه پوش فیت، تبدیل پوش فیت، بوشن پوش فیت، زانو ونت دار پوش فیت، انشعاب دوبل پوش فیت، درپوش پوش فیت و غیره می شود، در خط لوله های پوش فیت استفاده می گردد که متناسب با نوع و سایز لوله قابل تامین می باشد.